PROJECT GREENFIELD WONINGEN

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement op een leuke locatie? Dan is Residentie Greenfield iets voor u! Dit nieuwbouwproject wordt ontwikkeld op de Kazernelaan te Helchteren op de grens van de bebouwde kom en dus op wandelafstand van het centrum! 

Het project wordt gevorm rond het statige burgerhuis op nummer 68 dat recent werd opgenomen op de inventaris van bouwkundig erfgoed. Deze woning werd immers gebouwd in 1934 in eclectische stijl met cottage-allure naar ontwerp van architect Dubois. De combinatie tussen strakke nieuwbouw en historisch erfgoed zorgt voor een uitzonderlijke sfeer binnen het project.

Residentie Greenfield bestaat uit 10 appartementen en 8 nieuwbouw woningen, allen gebouwd volgens het BEN-principe en volledig naar wens van de koper afgewerkt. Bovendien biedt dit project een grote gemeenschappelijke tuin en polyvalente ruimte die u als koper steeds kan gebruiken! Kortom hier koopt u een thuis voor de toekomst!

Download brochure

DOWNLOAD PRIJSLIJST

Nieuwbouw woning in doodlopende straat te koop!
Project GREENFIELD biedt aan de achterzijde plaats aan 8 vrijstaande BEN-woningen rond een centraal en verkeersarm park. Dit park is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik door de bewoners van het project. De woningen bevatten allemaal 3 slaapkamers en worden voorzien van een PV-installatie, een carport en aangelegd terras!

U krijgt de keuze uit twee verschillende types van woningen per verschillende percelen met groottes tussen 2a28ca en 4a28ca.
Het eerste type is een moderne vierkante woning met op het gelijkvloers een inkomhal met afzonderlijk toilet waarna u in de grote open leefruimte met op keuken komt waar de achtergevel bijna volledig uit glas bestaat. Hierachter ligt een terras van 17m²! Achter de keuken ligt een ruime berging met een tweede inkom. Op de eerste verdieping voorzien we standaard een ruime badkamer en 3 slaapkamers van minimaal 11m². één van de slaapkamers heeft zelfs een bijkomende ruimte om een dressing te plaatsen. Aan de zijkant van de woning wordt steeds een overdekte autostaanplaats voorzien.

Het tweede type woning heeft een rechthoekige vorm en is meer op de diepte gericht. Vooraan wordt opnieuw een carport geplaats waaronder twee toegangsdeuren liggen. De eerste deur komt uit in de keukenberging, de tweede is de voordeur en geeft u via een inkomhal met afzonderlijk toilet, toegang tot de leefruimte. Hier wordt een splitsing gemaakt tussen zitruimte, eethoek en open keuken. Overal worden grote raampartijen voorzien zodat u ook hier steeds van voldoende natuurlijk licht kan genieten. Via de open trap in de leefruimte komen we op de eerste verdieping die bestaat uit een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, waarvan 1 met ruimte voor dressing, en een ruime badkamer.

Bekijk het volledige project op www.optimusvastgoed.be

Verkopend makelaar:

Sint-Willibrordusplein 26, 3550 Heusden-Zolder
Telefoon 011 43 58 19, e-mail: info@optimusvastgoed.be

Locatie:

Interesse in project Greenfield?
Neem gerust contact op met ons.

MEER INFORMATIE