PROJECT GREENFIELD APPARTEMENT

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement op een leuke locatie? Dan is Residentie Greenfield iets voor u! Dit nieuwbouwproject wordt ontwikkeld op de Kazernelaan te Helchteren op de grens van de bebouwde kom en dus op wandelafstand van het centrum! 

Het project wordt gevorm rond het statige burgerhuis op nummer 68 dat recent werd opgenomen op de inventaris van bouwkundig erfgoed. Deze woning werd immers gebouwd in 1934 in eclectische stijl met cottage-allure naar ontwerp van architect Dubois. De combinatie tussen strakke nieuwbouw en historisch erfgoed zorgt voor een uitzonderlijke sfeer binnen het project.

Residentie Greenfield bestaat uit 10 appartementen en 8 nieuwbouw woningen, allen gebouwd volgens het BEN-principe en volledig naar wens van de koper afgewerkt. Bovendien biedt dit project een grote gemeenschappelijke tuin en polyvalente ruimte die u als koper steeds kan gebruiken! Kortom hier koopt u een thuis voor de toekomst!

Download brochure

DOWNLOAD PRIJSLIJST

Alle appartementen zijn voorzien van minimaal 2 slaapkamers, veel lichtinval en een ruim terras. De appartementen beschikken allen over een ondergrondse parkeerplaats waar u langs de achterzijde in kan rijden. Ook werd er voor elk appartement een kelderberging voorzien. Om rust en comfort in het gebouw te garanderen kiezen we ervoor om met maar liefst twee liften te werken. Op deze manier is er een minimum aan “verkeer” in de gangen en stapt u nagenoeg voor uw voordeur uit de lift.

In de gemeenschappelijke delen van dit gebouw zitten immers niet enkel de liften en gangen. U wordt ook mede-eigenaar van de polyvalente ruimte die uitgeeft op de eveneens gemeenschappelijke centrale speel-/ontspanningszone.

Wanneer u behoefte heeft aan wat meer ruimte om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren, biedt deze ruimte de perfecte oplossing. Anderzijds is het de ontmoetingsplaats voor de buren om samen te genieten van een lekkere koffie of maaltijd. Deze ruimte staat kortom steeds ter uwer beschikking. Kijk verder in deze brochure en kies het appartement van uw dromen, wij doen de rest!

Bekijk het volledige project op www.optimusvastgoed.be

Verkopend makelaar:

Sint-Willibrordusplein 26, 3550 Heusden-Zolder
Telefoon 011 43 58 19, e-mail: info@optimusvastgoed.be

Locatie:

Interesse in project Greenfield?
Neem gerust contact op met ons.

MEER INFORMATIE